..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Γιατί κόπηκε η εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη;;;;;;;;


Μήπως η υπογραφή υπ’ αριθμόν 9788 στο km.kke.gr ήταν η αιτία;…



Αναρωτιέμαι αν τα σχόλια του Κώστα Αρβανίτη για τον υπουργό Δένδια, ήταν απλά η αφορμή για να κοπεί η εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση» και όχι η πραγματική αιτία. Ή τουλάχιστον όχι η μοναδική. Αν ανατρέξει κανείς στον μακρύ κατάλογο αυτών που υπέγραψαν υπέρ της πρότασης νόμου του ΚΚΕ ενάντια στα μνημόνια, στον αριθμό 9788 θα διαβάσει:


9788
Κώστας
Αρβανίτης
δημοσιογράφος
Άλλο
Αττικής

Διαβάζω στο μπλογκ Δε δίνω λέξεις παρηγόρια... :

«Φαντάζομαι ότι αυτή η υπογραφή με αριθμό 9789 (σημ. Οικ. το σωστό είναι 9788) Κώστας Αρβανίτης δημοσιογράφος Άλλο Αττικής στην ιστοσελίδα km.kke.gr ήταν "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" και η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προχώρησε στο κόψιμο της εκπομπής "Πρωινή ενημέρωση" της ΝΕΤ με τους δημοσιογράφους Κ. Αρβανίτη και Μ. Κατσίμη. Η "δημοκρατική τους ευαισθησία" δεν άντεξε το "ανείπωτο". Δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης να υπογράφει κείμενο υποστήριξης πρότασης νόμου του Κ.Κ.Ε. Πως τόλμησε ; Εμείς τον πληρώνουμε για να προωθεί το θεάρεστο έργο της συγκυβέρνησης, όχι να βάζει την υπογραφή σε τέτοια κείμενα…»

Λέτε να είναι έτσι;…
 oikodomos

1 σχόλιο:

  1. Eαν ειναι ετσι..
    Εχουμε στην πραξη θεσει εκτος νομου το ΚΚΕ...
    Με τη γνωστη Γερμανικη..[αλλα και αμερικανικη της περιοδου της μαυρης λιστας]μεθοδο..Να μην βρισκουν δουλεια, και να απαγορευεται η εργασια, να χανουν τις δουλειες τους..Οσοι "διακεινται φιλικως" προς τον Κομμουνισμον και τας παραφυαδας αυτου..Και τους συμπαθουντες αυτον...
    Σχετικα εντυπα συμπληρωναν οι στρατευσιμοι..Καποιων σκοτεινων περιοδων...
    Και υπεγραφαν απο κατω..Τις λεγομενες "λιστες ματανοιας"
    Εαν στην εποχη μας..Επιστρεψαμε εκει...
    Η ΧΑ..Ειναι πταισμα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog