..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ!!!!!!!!


ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ !!! ΕΔΩ ΧΑΝΕΣΑΙ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.. ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ.. ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΣΗΡΙΑΛ;; ΞΥΠΝΑ Μ Α Λ Α Κ Α ΕΛΛΗΝΑ!!!

"Ναι, μπορεί τα ελληνικά μου να μην είναι τέλεια, γιατί είμαι παιδί της διασποράς, και ο πατέρας μου ήταν εξόριστος.. και.." (ΓΑΠ)

..και άντε και γαμήσου μαλακισμένο.. 
Εξόριστοι δήθεν όλοι οι Εθνικοί προδότες. 
Εξόριστος ο Αντρέας, εξόριστη η Μελίνα, εξόριστος ο Καραμανλής, εξόριστοι ένα σωρό.Στα παπάρια μου, και κακώς δεν άφησαν τα κόκαλά τους στην "εξορία" και να ψόφαγαν εκεί, θα γλίτωνε τουλάχιστον η πατρίδα μου.
Οι ντεμέκ εξόριστοι, και οι "ήρωες" του Πολυτεχνείου. Τα δύο κακά της μοίρας μας. Στο διάολο να πάνε, κι ακόμα παραπέρα..
Αυτές τις δύο φατρίες πληρώνουμε και θα πληρώνουμε για αιώνες. Τους δήθεν εξόριστους, που δεν είχαν αφήσει μπουζούκια για μπουζούκια, και ταβέρνα για ταβέρνα για να ξεχάσουν και καλά την "πίκρα" της δήθεν εξορίας, ζώντας με δανεικά κι αγύριστα, δαγκώνοντας τον έναν μετά τον άλλον, κάνοντας επιδεικτικά βολτίτσες με τα κανίς τους, και που τα τάιζαν μπριζόλες, όταν ο λαός πείναγε, καθώς επίσης και τους δήθεν ήρωες του πολυτεχνείου, που βασικά δεν έκανε κανείς τους απολύτως τίποτε ηρωικό η άξιο λόγου. 
Ήταν απλά κάπου κρυμμένοι και ασφαλείς, και πήγαν μετά που όλα ησύχασαν, για να καρπωθούν τις δόξες. Σαν τον άλλο, τον Παπούλια ένα πράγμα, που πολέμαγε λέει τους Γερμανούς στα 14 του. Πάλι καλά που δεν μας είπε πως στα οχτώ του έλαβε μέρος στην μάχη των Γαυγαμήλων.
"Οι πραγματικοί ήρωες του πολυτεχνείου σας πληροφορώ, ζουν, η πέθαναν, στην απόλυτη αφάνειακαι ας με βγάλει κάποιος ψεύτη".
Με ανησυχεί επίσης κάτι, που όχι μόνο το παρατηρώ μήνες τώρα, μα μου το λένε κι "ΟΛΟΙ" όσοι μιλάω μαζί τους στο τηλέφωνο, ή μέσω αλληλογραφίας, και που ζουν Ελλάδα. Φίλοι γνωστοί και συγγενείς. Μου λένε όλοι.. μα όλοι το ίδιο πράγμα:
"Ο κόσμος λες και είναι χαπακωμένος, ζει και παρακολουθεί απαθής, σαν αποβλακωμένος, κλεισμένος μέσα στο σπίτι μέρα νύχτα, του πασσάρανε και τρία τέσσερα τούρκικα σήριαλ να αποχαυνώνεται, και αυτοί αλωνίζουν κατά πως τους γουστάρειΚανένας δεν νοιάζεται πλέον για τίποτε."



ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ!!!
ΕΔΩ ΧΑΝΕΣΑΙ, ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ..
ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ..
ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ
ΚΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΣ ΣΗΡΙΑΛ;;
ΞΥΠΝΑ Μ Α Λ Α Κ Α ΕΛΛΗΝΑ!!!


Οι επόμενοι και αφάνταστα επικίνδυνοι, που χρειάζονται πολύ ξύλο, είναι οι προδότες, επίορκοι και ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι. (Άλλο δημοσιογράφος, και άλλο δημοσιοκάφρος).
Μαύρισαν την ψυχή του κόσμου. Καμία καλή είδηση. Καμία σωστή είδηση. Καμία αλήθεια σε ζωτικής σημασίας είδηση. Άντε ρε γαμηθείτε, καθάρματα.
Και σαν να μην έφταναν αυτοί, ήρθαν και τα όψιμα παπαγαλάκια, οι wannabe δημοσιοκάφροι, οι αυτοχρισθέντες και ως bloggers, που τίποτε άλλο δεν κάνουν, απο το να ξεσηκώνουν κείμενα δημοσιοκάφρων, και να τα αναδημοσιεύουν, μαυρίζοντας ακόμη περισσότερο την ψυχή του όποιου άτυχου μπει και τους διαβάσει, αποτελειώνοντας έτσι ότι απέμεινε απο τους φωτεινούς διδασκάλους τους. Γιατί ρε σεις; Τόσο πια;
Περιμένω να δω, πότε θα βγει ένα γαμημένο Blog, που να μας κάνει μαθήματα ιστορίας, πατριδογνωσίας, ένα Blog που να δείχνει την όμορφη Ελλάδα, τον όμορφο Έλληνα, που να έχει προτάσεις και ιδέες λογικές, που να έχει επιχειρήματα, που να ξυπνάει τον Έλληνα και την Ελληνίδα απο τον λήθαργο, που να τους πείσει να κλείσουν επί τέλους την γαμημένη τηλεόραση, που να τους δείχνει τρόπους αντίδρασης και αντίστασης.. 
Ένα Blog που να θυμίζει λίγο Ελλάδα ρε γαμώτο.. την Ελλάδα που όλοι θα θέλαμε, και που σε λίγο -αν συνεχίσουμε με αυτήν την απάθειά μας- θα την χάσουμε για πάντα.
Αντί αυτού, βλέπω να ανοίγουν σαν μανιτάρια Blogs που ασχολούνται με "δημοσιοκαφρία", με "στοιχήματα", "κουτσομπολιά", "ότι να 'ναι" και "τσόντες". 
Αυτοί είμαστε.
 Ζήτω!!

"Η ιστορία δυστυχώς μας δίδαξε ένα μόνο πράγμα, πως κανένας δεν διδάχτηκε ποτέ απο την ιστορία του.."

Λοιπόν...
Μην πάει να μου πει κανένας τίποτε "ντεμέκ", γιατί θα χεστούμε.. 
Τα έχω πάρει άγρια, και δεν σηκώνω μύγα !!
Υ.Γ. (Αρετή, εσύ είσαι άμαχος πληθυσμός, δεν υπολογίζεσαι, οπότε, μπορείς να πεις ότι παπαριά σου 'ρθει).  
      ΠΗΓΗ     AATON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog