..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ



                   ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ
1. Εγώ είμαι η Κυρία σου και αυτός ο Κύριος σου.
2. Δεν θα κατασκευάσεις για σένα άλλα πρότυπα. Δεν θα προσκυνάς και ούτε θα αγαπάς τη χώρα σου και το Ελληνικό Λαό.
3. Δεν θα κατηγορήσεις ποτέ, στους ιθαγενείς Έλληνες, τους Κυρίους σου.
4. Έξι ημέρες την εβδομάδα θα κόβεις μισθούς, συντάξεις, κατακτήσεις ετών, τη δε εβδόμη ημέρα Σαββάτου θα παίρνεις νέες εντολές για νέα μέτρα και νέες περικοπές.
5. Μην τιμάς τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τον Ελληνικό Λαό για να σε αφήσω να κυβερνήσεις εσύ και οι όμοιοί σου πολλά χρόνια.
6. Με την πολιτική που θα ακολουθείς, πρέπει να έχεις 1,5 εκατομμύριο ανέργους, 20000 άστεγους και 2000 αυτοκτονίες κάθε χρόνο.
7. Με την πολιτική που θα εφαρμόζεις θα πηδάς τους Έλληνες και λογαριασμό δεν θα δίνεις.
8. Να κλέβεις από την τσέπη του εργαζόμενου και του συνταξιούχου ότι κέρδισαν τόσα χρόνια με αγώνες και θυσίες και να του λες ειρωνικά και προκλητικά ότι κάνουν θυσία για να σωθεί….η χώρα.
9. Δεν θα πεις ποτέ την αλήθεια που πηγαίνουν τα χρήματα που σου δίνουμε. Θα λες ψέματα ότι είναι για τις συντάξεις ενώ θα πηγαίνουν στους τοκογλύφους τραπεζίτες.
10. Να επιθυμείς τα πάντα, που έχουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι (μισθούς, συντάξεις, σπίτια, αγρούς) και από το Ελληνικό Δημόσιο(λιμάνια, αεροδρόμια, ΟΤΕ, ΔΕΗ). Με δόλιο τρόπο θα τους τα παίρνεις και μετά θα τα δίνεις σε μας, ενέχυρο για να έχεις την άδεια μου να κυβερνάς αυτό το τόπο.     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog