..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ


Διεκδικεί την πρωτοκαθεδρία στους εκβιασμούς
Κυνικά κι απροκάλυπτα ο Γ. Καρατζαφέρης αξιώνει να μεθοδευτούν οι εκλογές κατά τρόπον που να κορυφωθεί ο εκβιασμός του λαού και να είναι ευκολότερη η υφαρπαγή της ψήφου του απ' τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Σε συνέντευξή του, χτες στον ΑΝΤ1, επανέλαβε για τις εκλογές: «Δεν μπορούμε πριν ολοκληρωθεί το PSI, ή όταν θα έχουμε πάρει τα μέτρα, αμέσως, την επόμενη μέρα, να πάμε σε εκλογές. Πρέπει πρώτα να πάρουμε τα χρήματα, να ανακάμψει το κλίμα, να έρθει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων και τότε να πάμε ομαλά σε εκλογές».
Είναι προφανής η προσπάθεια του ΛΑ.Ο.Σ. πρώτος αυτός να οδηγήσει την κούρσα των κάλπικων διλημμάτων στο λαό, απειλώντας ότι δίχως μέτρα δεν υπάρχουν δάνεια και πως χωρίς δάνεια, υπάρχει μόνο χάος. Τον ίδιο στόχο υπηρετεί και η αποστροφή του,«ξέρετε κανέναν να δίνει 130 δισεκατομμύρια χωρίς να απαιτεί μια συμμόρφωση;».
Ο ίδιος, δίνοντας διαπιστευτήρια συνέπειας στη στρατηγική που ανέλαβε να διεκπεραιώσει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, διεμήνυσε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ πως «ή θα σοβαρευθούν, ή θα βγω από την κυβέρνηση συνεχίζοντας όμως να στηρίζω τον κ. Παπαδήμο». Κατά τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., υπάρχει «ένα σοβαρό ενδεχόμενο να συναντηθούμε οι πολιτικοί αρχηγοί τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Από την συνάντηση αυτή θα εξαρτηθεί και η δική μας απόφαση για το πώς θα χειριστούμε το θέμα της ανάπτυξης μιας καλύτερης "περπατησιάς"», σε βάρος πάντα του λαού, για τον οποίο απεργάζονται αλλεπάλληλα νέα μέτρα.
Μεταξύ άλλων, ο Γ. Καρατζαφέρης επανήλθε στην υπόθεση με τη Μονή Βατοπεδίου, αφού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς επισκέφτηκε στη φυλακή τον κρατούμενο Εφραίμ. Ισχυρίστηκε ότι «στην υπόθεση αυτή δούλεψε η σκοπιμότητα», ότι «τραυματίστηκαν οι σχέσεις μας με τη Ρωσία», αλλά και με «την Εκκλησία της Κύπρου, η οποία σας θυμίζω είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της Τράπεζας Κύπρου, η οποία Τράπεζα αποτελεί και ένα από τα θησαυροφυλάκια τεραστίων αποθεμάτων της Ρωσίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog