..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Το ΚΚΕ ''ευθύνεται'' για το 20% του.... ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει γέφυρες με το εκλογικό ακροατήριο φασιστικών μορφωμάτων, αξιοποιώντας «κρίκους» από τον χώρο τους αποκαλύπτεται καθημερινά.

Έτσι, στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζεται ο Βασ. Χαλβατζούλης να φωτογραφίζεται μαζί με το δήμαρχο Λάρισας Απ. Καλογιάννη (στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (προερχόμενο από τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ) Βασ. Κόκκαλη, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα στις 11/5.

Ο συγκεκριμένος σε άλλη φωτογραφία, από την ίδια συγκέντρωση, φαίνεται αγκαλιά και με τον Αλ. Τσίπρα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Βασ. Χαλβατζούλης βρισκόταν στα χρυσαυγίτικα ψηφοδέλτια στις ευρωεκλογές του 2014 και τις βουλευτικές του Ιανουαρίου 2015.

Αυτό που επιβεβαιώνεται περίτρανα αυτές τις μέρες είναι ότι η αντιμετώπιση των φασιστικών μορφωμάτων είναι υπόθεση της οργανωμένης συλλογικής πάλης, με την απομόνωσή τους παντού, να μη βρίσκουν τόπο για να χύσουν το δηλητήριό τους. 

Ο αγώνας αυτός περνάει και από τις κάλπες, με την ενίσχυση του ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που στέκεται με συνέπεια και αδιάλλακτα απέναντι στους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

902.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog