..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Χρ. Ζαραλίκος: Στην Ελλάδα τους μαυραγορίτες ή τους εξαφανίζεις ή σε.............. καβαλάνε!!!!!!!!!!!!!!!


Ζούμε σε μια χώρα, όπου η αρσενική Εύα Μπράουν εκπροσωπεί τους μαυραγορίτες και κοντεύει να δημιουργήσει πολιτικό επεισόδιο με άλλες χώρες. Όπου οι παντογνώστες πιστεύουν πως με μια ΚΝ95, μπορεί να κανονίσεις ερωτικό όργιο στον Καναδά. Όπου οι βασιλοχουντικοί τροβαδούροι της κυβέρνησης κλείνουν το Παίδων, σε μια πόλη εκατομμυρίων, ενώ μάζεψαν τα παιδιά στις τάξεις για να διασφαλίσουν τη διασπορά. Όπου οι παπάδες αγαπάνε αλλήλους, εκτός και αν είναι γυναίκες που δεν αντέχονται -εξαιρείται η Ραχήλ Μακρή. 

Όπου βρισιά θεωρούνε το “γαμιέσαι”, αλλά όχι να κοροϊδεύεις τον λαό και να κλείνεις νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας. Σε έναν κόσμο όπου τα παγκόσμια καθάρματα μισούν τον φτωχό και για αυτό στοχοποιούν την εξέγερση στο Καζακστάν, που δεν ήταν παρδαλή.

Και όπου ο κόσμος περιμένει κάθε Τρίτη το βράδυ το βίντεο του Ζαραλίκου. Αλλά αυτός το έβγαλε αργά, για να πιάσει τους ρουφιάνους στον ύπνο. Και έκανε καινούριο προφίλ στο Τουίτερ, που αξίζει να το ακολουθήσετε -μέχρι να το ρίξουν και αυτό…

Τα υπόλοιπα στο παραπάνω  Video του ZaraleaksTV.....

πηγή Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog