..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Πρασινίζει ο ....ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!!


Μιλώντας σε πολιτικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλ. Τσίπρας πρέπει να προκάλεσε αγωνία ανάμεσα σε δύο κουβέντες του, όταν είπε πως το νέο κόμμα στο οποίο θα μετασχηματιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να φέρει και πράσινες εκτός από κόκκινες (μοβ) σημαίες. 

Αμέσως μετά, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο «plot twist» (ανατροπή σεναρίου), είπε πως το πράσινο δεν έχει να κάνει με το ΠΑΣΟΚ - «ούτε το ΠΑΣΟΚ θέλει να είναι ΠΑΣΟΚ», είπε - αλλά με την ισχυρή αναφορά σε άλλο πράσινο, αυτό της οικολογίας. 

Ισως να ένιωσε την ανάγκη να κάνει τούτη τη διευκρίνιση, καθώς πρωτύτερα είχε πει πως το νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί θα εκφράζει και κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες... 

Ισως από την άλλη να το είπε κοιτάζοντας τη στρατιά στελεχών που έχει συλλέξει από το ΠΑΣΟΚ, πριν ακόμα αρχίσει το «μεγάλο άνοιγμα» που εξήγγειλε... προφανώς για να μαζέψει κι άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog