..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Οι βουλευτές της ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, νομιμοποιούν την εγκληματική οργάνωση της φασιστοσυμμορίας όταν κάθονται στο ίδιο στασίδι.


Εικόνες ντροπής. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, κανένα "επιχείρημα" που να σε υποχρεώνει να υποδέχεσαι ως αρχηγό κράτους το "άγιο φως", να στέκεσαι μαζί με τους φασίστες στην ίδια κουστωδία, να νομιμοποιείς με την παρουσία σου το ακροδεξιό παπαδαριό.

Μόνιμο στασίδι έχουν πιάσει οι κυβερνητικοί βουλευτές και οι κρατικοί αξιωματούχοι δίπλα σε ναζί της Χρυσής Αυγής. 

Από τις δοξολογίες και τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, μέχρι την υποδοχή του «Αγίου Φωτός» στο αεροδρόμιο της Αθήνας, υπόδικοι βουλευτές της φασιστοσυμμορίας ποζάρουν χαλαροί και άνετοι με στελέχη της κυβέρνησης, χωρίς κανένας τους να νιώθει άβολα. 
Από την πρωτοβουλία του Πάνου Καμμένου να μεταβεί στο Καστελόριζο με βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής

Τώρα μάλιστα που στη δίκη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτονται διάλογοι όπου οι φασίστες καμαρώνουν για τα εγκλήματά τους, όπως τη δολοφονία του Π. Φύσσα, η κυβέρνηση φροντίζει με κάθε αφορμή να τους βάζει στο «εθνικό κάδρο», ξεπλένοντάς τους στα μάτια των εργαζομένων. 

Η ανοχή που δείχνουν η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα στους φασίστες και στην εγκληματική ιδεολογία τους, είναι και αυτή κομμάτι της σαπίλας του συστήματος που όλοι μαζί υπερασπίζονται. Κατά τ' άλλα, περίσσεψαν ξανά τα δάκρυα από στελέχη της κυβέρνησης για το «μέλλον της ΕΕ» μετά την επανεκλογή του εθνικιστή Ορμπαν στην Ουγγαρία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog