..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Λ.Α.Ε.: Μας ενοχλεί όταν μας καταγγέλουν και μας "ξεβρακώνουν"!!!!!!!!!!!!



Ενοχλήθηκαν στη Λαϊκή Ενότητα με την καταγγελία της ΔΑΣ - ΕΚΑ, ότι στελέχη της ψήφισαν ενάντια στην απεργία, και τα βάζουν με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, επειδή τους αποκαλύπτουν. 

Τι λέει όμως για την «ταμπακιέρα» το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ; 

Οτι «δεν την εκφράζουν, αντίθετα έχει πλήρη διαφωνία, με τις όποιες τοποθετήσεις συνδικαλιστικών στελεχών, που έχουν αναφορά στη ΛΑΕ, με τις οποίες δεν συντάχθηκαν και δεν υποστήριξαν εν γένει στις διοικήσεις των συνδικαλιστικών τους οργανώσεων προτάσεις και θέσεις για απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στο κυβερνητικό πολυνομοσχέδιο». 

Ομολογούν δηλαδή την απεργοσπαστική τους στάση, και μάλιστα με συνέπεια θα προσθέταμε εμείς, αφού το «μπλοκ» του ΜΕΤΑ/ΛΑΕ στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12 Γενάρη στην Αθήνα δεν ξεπέρασε τα 20 άτομα. 

Απ' αυτούς, μάλιστα, οι περισσότεροι ήταν συνταξιούχοι! Καλά θα κάνει, λοιπόν, η ΛΑΕ να ασχοληθεί με τους απεργοσπάστες συνδικαλιστές της, αφού από αυτήν τη στάση ενισχύεται η ηττοπάθεια και η μοιρολατρία και όχι από την παλικαρίσια και μαχητική στάση των ταξικών συνδικάτων και των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. 

Κανέναν δεν πείθουν με τις ανακοινώσεις τους. Αντίθετα, οι εργαζόμενοι, ανάμεσά τους και ψηφοφόροι της ΛΑΕ, έχουν μάτια και βλέπουν ποιος και τι υπηρετεί στο κίνημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog