..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χέρι χέρι, στον αντικομμουνισμό, με χρυσαυγίτες, νεοδημοκράτες, δεξιούς και ακροδεξιούς ......


Συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να παραποιεί και να διαστρεβλώνει τις θέσεις του ΚΚΕ για την «ταυτότητα φύλου», προσπαθώντας μάταια να τις προσαρμόσει στο αφήγημα της κυβέρνησης ότι όποιος δεν συμφωνεί με το νόμο που ψηφίστηκε την περασμένη Τρίτη, είναι με το σκοταδισμό. 

Χτες διαβάσαμε σε άρθρο ενός ακόμα ΣΥΡΙΖΑ ότι το ΚΚΕ κινείται στο χώρο της «μαύρης συντήρησης» με τη ΝΔ, τη Χρυσή Αυγή και την Ενωση Κεντρώων, ότι είναι με τον «πατερούλη Στάλιν» και ότι «στο σημερινό ΚΚΕ προφανώς ο Λένιν είναι άγνωστος». 

Αλλά και η «Εφημερίδα των Συντακτών» συνεχίζει το χαβά της, παραθέτοντας αποσπασματικά ορισμένες από τις τοποθετήσεις του ΚΚΕ, για να δημιουργήσει συνειρμούς μ' αυτά που λέει η Εκκλησία. 

Τα Μέσα που στηρίζουν την κυβέρνηση είναι ο καθρέφτης της: Από τη μια υπερασπίζονται ένα ανορθολογικό και αντιεπιστημονικό νομοσχέδιο και από την άλλη επιτίθενται με κραυγές και συκοφαντίες στο ΚΚΕ, επειδή αδυνατούν να αντιπαρατεθούν επί της ουσίας. 

Τόσες μέρες που κράτησε η συζήτηση στη Βουλή, ξαναβγήκαν στην επιφάνεια όλα τα λύματα από το βόθρο του αντικομμουνισμού, αλλά μια σοβαρή απάντηση στην επιστημονικά τεκμηριωμένη κριτική του ΚΚΕ δεν είδαμε από τους (λαλίστατους κατά τα άλλα) προπαγανδιστές της κυβέρνησης... 

Βεβαίως ο αντικομμουνισμός είναι καθήκον για τους υπερασπιστές του συστήματος, που ξεφεύγει από τα όρια της συζήτησης του εν λόγω νομοσχεδίου. 

Σε αυτό το «καθήκον» η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πάει χέρι χέρι με χρυσαυγίτες, νεοδημοκράτες, δεξιούς, ακροδεξιούς, διάφορους «κεντρώους» και άλλους...

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 13102017

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog