..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Λεφτά υπάρχουν. Μισθός 250.000 ευρώ για τους επικεφαλής στο νέο Υπερταμείο




Υψηλότατες αμοιβές απολαμβάνουν οι επικεφαλής στο λεγόμενο υπερταμείο, στο οποίο μεταφέρεται όλη η προς πώληση δημόσια περιουσία. Οι μισθοί των μελών του διοικητικού συμβουλίου ακούγεται πως ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ το χρόνο.

Οι μισθοί των μελών του Δ.Σ. Δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχουν καταγγελίες που προέρχονται από μάλλον δυσαρεστημένους που δεν επελέγησαν για τις θέσεις του Δ.Σ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, τα ποσά που ακούγονται είναι τουλάχιστον εξωφρενικά στην Ελλάδα της κρίσης με χιλιάδες πολίτες να στοιβάζονται στις ουρές για να λάβουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Γίνεται λόγος για ετήσιες απολαβές της τάξης των 290.000 ευρώ και 250.000 ευρώ. 

Συνολικά το Δ.Σ. Του Ταμείου θα αποτελείται από τρία εκτελεστικά και τέσσερα μη εκτελεστικά μέλη. Εάν τα ποσά που ακούγονται ισχύουν τότε φαίνεται ότι οι άνθρωποι αυτοί για να πουλήσουν την περιουσία του κράτους θα μας στοιχίσουν πολύ ακριβά.

enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog