..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Αυστραλία: Παραιτήθηκε η υπουργός Υγείας. Ακριβώς όπως και στο Ελλαδιστάν

                                 Η Σούζαν Λέι, δεύτερη από αριστερά (Φωτό ΑΡ)

Σε παραίτηση αναγκάστηκε σήμερα η υπουργός Υγείας και Περίθαλψης Ηλικιωμένων στην Αυστραλία, Σούζαν Λέι, με αφορμή το αυξημένο κόστος ταξιδιών της από το 2014, οπότε ανέλαβε υπουργός, σε βάρος των φορολογουμένων.

Στη θέση της διορίστηκε, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών που διενεργούνται σε βάρος της, ο ελληνικής καταγωγής Αρθουρ Συνοδινός, ο οποίος θα διατηρεί παράλληλα και το χαρτοφυλάκιο Αθλητισμού.

Η Λέι μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Άλμπουρι είπε ότι η απόφασή της ήταν «συναινετική» και σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό της χώρας, Μάλκομ Τέρνμπουλ και σημείωσε ότι αναστέλλεται η καταβολή υπουργικής «αποζημίωσης» μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. Εξέφρασε τέλος την πεποίθηση ότι δεν παρενέβη τους κανονισμούς για το κόστος μετακινήσεών της.

902

Στο Ελλαδιστάν της Αφρικής του 1801 π.Χ. είναι όλα μέλι-γάλα.

Έφαγαν-έφαγαν και δεν έσκασαν.

Σκάνδαλα επί σκανδάλων. Χρηματιστήριο. Mίζες σε  εξοπλισμούς, Siemens, δομημένα ομόλογα. 
Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, αεροδρομία, σιδηροδρόμοι, διοδία, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ .............. 
""""Αφηρημένοι"""'-ξεχασιάρηδες υπουργοί, που ξεχνούν να δηλώσουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στην Εφορία. 
Μας έβαλαν στο ΔΝΤ.
Κόβουν συντάξεις-μισθούς. 
Ανθρωποι αυτοκτονούν. Πεθαίνουν από το κρύο και τη φτώχεια. 
550.000 νέοι επιστήμονες μετανάστευσαν στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή και αυτοί διορίζουν ημέτερους  με μισθούς  πάνω από 2500 ευρώ.
............................................
............................................
............................................
Και ακόμη είναι στη θέση τους.
Θέλουν να μας """σώσουν¨""" και μεις τους ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog