..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αποσύρονται προϊόντα από σούπερ μάρκετ


Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής διέταξε χθες το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για ανάρτηση που έγινε τη Δευτέρα σε ιστοσελίδα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου και ανέφερε ότι δηλητηριάστηκαν τρόφιμα που εκλάπησαν από μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Αττική.

Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερώσει τον ΕΦΕΤ, όπως και τις εταιρείες που αναφέρονται στο κείμενο που αναρτήθηκε, με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις - Πράξη 2η». Όπως αναφέρεται, τα δηλητηριασμένα προϊόντα θα τοποθετηθούν ξανά στα ράφια και δεν θα είναι διακριτά από τους καταναλωτές.

Μετά από συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ. και τις άλλες αρμόδιες αρχές, αποσύρονται από τα ράφια της Αττικής τα εξής προϊόντα: Φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ πλήρες ενός λίτρου (χάρτινη συσκευασία - μπλε χρώμα), Hellmann's Caesar Salad Dressing (πλαστικό μπουκάλι 235 ml), Pummaro «κλασικό» και «πιο συμπυκνωμένο» (χάρτινη συσκευασία των 500g και 520g, αντίστοιχα), Nestea Ice Tea Ροδάκινο (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη), Nestea Ice Tea Λεμόνι (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη), Coca-Cola Light (500ml πλαστική φιάλη, 4X500 πλαστική φιάλη).

πηγή 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog