..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

''ΑΥΓΗ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ'' : Ο τελευταίος κάβος. Λέμε και καμιά μ..........α να περνά η ώρα


50 κρίσιμες ημέρες για αξιολόγηση και χρέος

Τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος παρουσιάζονται στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και σ’ αυτό της 10ης Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η δεύτερη αξιολόγηση.

Μάχη για να περιγραφούν στις αρχές του χρόνου τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, ώστε να να δημιουργηθεί καθαρός διάδρομος επενδύσεων, να μπει σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης η οικονομία και να πάρει ανάσα η ελληνική κοινωνία

Σύμμαχοι όλο και περισσότεροι κοινοτικοί εταίροι και η Κομισιόν, ένθερμος συνήγορος ο Μπάρακ Ομπάμα, σκληρός αντίπαλος ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σύμμαχος και η συγκυρία στην Ευρώπη, με τον επίτροπο Μοσκοβισί να δηλώνει ότι “τελειώνει η λιτότητα” παρά τις γερμανικές αντιστάσεις.

Υπερωρίες στη Βουλή για την ψήφιση των προαπαιτούμενων και σκληρή διαπραγμάτευση για την αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog