..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Εκεί στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Σια... πως θα συνεχίσετε να υποστηρίζετε ανθρωπόμορφα κτήνη;

 


Οι "μετριοπαθείς" εξεγερμένοι αποκεφάλισαν δεκάχρονο Παλαιστίνιο, με την κατηγορία πως είναι μαχητής της "Παλαιστινιακής Ταξιαρχίας Ιερουσαλήμ", που μάχεται μαζί με τη Χεζμπολά και το στρατό της Συρίας, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών!

Ο Π. Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) με τους φονιάδες αποκεφαλιστές... 

Διαβάζουμε κι αναδημοσιεύουμε από το "PRESS-GR": 
Στην πατρίδα μας επιμένουμε πίστη στο... διευθυντήριο της Ε.Ε. Είμαστε η χώρα όπου μισθοφόροι φονιάδες, ποινικοί εγκληματίες, λιποτάκτες, έμμισθοι μισθοφόροι των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού", διαδηλώνουν ελεύθερα κι ανεμίζουν τις μισθοφορικές σημαίες τους και μάλιστα έχοντας την πλήρη στήριξη των ελληνικών πολιτικών κομμάτων -εξαιρουμένου του ΚΚΕ. Κι αυτή η υποστήριξη των φονιάδων του λαού της Συρίας, δεν είναι μια καινούρια υπόθεση. Πρωτοστατούν τα λεγόμενα "αριστερά" κόμματα και κινήματα και πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ -μάλιστα ο κ. Τσίπρας δεν δίσταζε να φωτογραφηθεί στην πλατεία Συντάγματος με τους δολοφόνους και τη σημαία τους-, ένα τμήμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ και άλλων δήθεν "αριστερών επαναστατικών" οργανώσεων, αλλά κι οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και ΜΚΟ.

Γιατί η Ελλάδα επιμένει σκληρά στη γραμμή του άξονα Τελ Αβιβ-Άγκυρα;

Πως ξεχάστηκε και γιατί, με ποια ανταλλάγματα (;) από τις κυβερνήσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, η στάση της Συρίας απέναντι στην πατρίδα μας (Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!,  Κυπριακό, Αιγαίο...) , αλλά και το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας με τα 2.000.000 εκατομμύρια Ελληνορθόδοξους;
Στη Θεσσαλονίκη ανέμιζαν τις σημαίες των φονιάδων αποκεφαλιστών, στην διαδήλωση "αριστερών" υπέρ μεταναστών!


"Αγανακτισμένοι" Σύριοι για τη "δικτατορία" στη Συρία, "διαδηλώνουν" και στο Σύνταγμα, με τη σημαία των μισθοφόρων!

Φωτογραφίες με τους φονιάδες Cia διακινεί από τον προσωπικό του λογαριασμό και ο ίδιος ο Τσίπρας: Alexis Tsipras
...και φυσικά με δέος μπροστά στη σημαία των φονιάδων στο Σύνταγμα

...και φυσικά ο κ. Άρης δεν έχανε ευκαιρία


...την ημέρα που η μαρτυρική Συρία γιορτάζει την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας"
- Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog