..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μην είμαστε αχάριστοι. Aυτό... οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στον πρωθυπουργό μας!



Έβγαλε από τη διεθνή απομόνωση το φασιστικό καθεστώς Ερντογάν κι έδωσε "αριστερά" ένσημα στο καθεστώς που σφάζει τους Κούρδους, κλείνει εφημερίδες, φυλακίζει δημοσιογράφους, έγινε βάση των τζιχαντιστών μισθοφόρων, πλούτισε την οικογένεια Ερντογάν με το λαθρεμπόριο πετρελαίου του χαλιφάτου, είναι σε ανοικτή ρήξη με τη Ρωσία, διεκδικεί το Αιγαίο, εκβιάζει με τους κρατικούς δουλέμπορους... κατέχει το 40% της Κύπρου μας!

Την ώρα της διεθνούς απομόνωσης του σιωνιστικού ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος για τη σφαγή του λαού της Παλαιστίνης, τη διεθνή κατακραυγή για τους συνεχιζόμενους παράνομους (και σύμφωνα με τον ΟΗΕ) εποικισμούς, την άρνηση ευρωπαίων να μεταβούν στο Ισράηλ... ο Τσίπρας δεν δείλιασε! Όχι μόνον το επισκέπτεται κάθε μήνα, αλλά το θεωρεί μοντέλο δημοκρατίας!

Το νεοναζιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσε πραξικοπηματικά η δύση στην Ουκρανία (σύμφωνα και με τον Τσίπρα πριν γίνει πρωθυπουργός), τώρα είναι προνομιακός συνομιλήτής της "αριστερής" κυβέρνησης Τσίπρα!

"Νομιμοποίησε" τα μνημόνια που θα έσκιζε... πάνω απ' όλα! 
Κατόρθωσε το ακατόρθωτο!
Ότι δεν μπόρεσαν ΓΑΠ, Σαμαρά, Βενιζέλος και Σια... αυτός το μπόρεσε!
Άξιος! 
Σήμερα είναι το πουλέν του 4ου Ράιχ... ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές!

sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog