..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου στη ΕΡΤ1: Θα υπάρξουν πολλές Ειδομένες με την πολιτική της ΕΕ για τους πρόσφυγες (VIDEO)


«Ο φόβος είναι πως θα δούμε πολλές Ειδομένες στη χώρα μας», ανέφερε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφερόμενη στις αποφάσεις της ΕΕ που εγκλωβίζουν δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα.


Μιλώντας στην ΕΡΤ 1, σημείωσε πως όταν η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση θέλουν «να πάει καλά» η Σύνοδος της ΕΕ αυτό σημαίνει «να μονιμοποιηθούν οι συνθήκες εγκλωβισμού για τους χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται στη χώρα μας και να καταπατηθούν τα δικαιώματά τους ως πρόσφυγες».

Επανέλαβε την πρόταση του ΚΚΕ για απευθείας μεταφορά των προσφύγων στις χώρες που επιθυμούν να μεταβούν, να σταματήσει η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και να μην υπάρξει καμία διευκόλυνση σε επέμβαση στη Συρία.

Για την αξιολόγηση τόνισε ότι «θα είναι πολύ χειρότερο το Ασφαλιστικό από το σχέδιο που είχε παρουσιάσει η κυβέρνηση» και πως «βάζει ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση» και πρόσθεσε ότι κάθε φορά που θα κλείνει η αξιολόγηση «νέα μέτρα θα βρίσκονται στο τραπέζι».

Για την αποφυλάκιση Ρουπακιά ανέφερε πως «είναι αρνητική εξέλιξη» και ότι «θα έπρεπε να είχαν παρθεί όλα εκείνα τα μέτρα για να συντομεύσει η δίκη» και πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση.  

πηγή 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog