..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση Β. ΜΠΟΥΤΑ - Ρ. ΜΑΡΟΥΔΑ σε όλα τα παπαγαλάκια... (VIDEO


Όλα τα παπαγαλάκια σε διάταξη μάχης για να συκοφαντήσουν τον αγώνα των αγροτών και ιδιαίτερα τις δυνάμεις που εκφράζουν τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών. Στο μάτι όλων τους μπήκε το συλλαλητήριο των αγροτών την Παρασκευή που αποφάσισε η σύσκεψη των αγροτικών μπλόκων την περασμένη Κυριακή. Τι ανακάλυψε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Σπύρος Γκουτζάνης, σε χτεσινή εκπομπή της ΕΡΤ; Ότι «ο Β. Μπούτας, που ζήταγε παλιά όλα τα κιλά όλα τα λεφτά, έρχεται στην Αθήνα για να κάνει διάλογο με τον Τσίπρα και να κλείσει τους αγώνες». Πού τα βρήκε αυτά ο εν λόγω δημοσιογράφος; Προφανώς στη φαντασία του ή τα άντλησε από τα διάφορα βρώμικα επιτελεία της συκοφαντίας και παραπληροφόρησης που βάζουν στο στόχαστρο τους αγρότες που κινητοποιούνται. Την απάντηση, βέβαια, την πήρε από τον ίδιο τον Β. Μπούτα και τον Ρ. Μαρούδα, που παρενέβησαν στην εκπομπή λίγα λεπτά αργότερα.



902.gr

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς, ο Τσίπρας και ο Τσακνής, έκαναν μια (δήθεν) κρατική τηλεόραση, που θα την ζήλευε ακόμα και η ... ΥΕΝΕΔ !

    Ξεφτίλες, προβοκάτορες, συριζάκια, καλοπληρωμένοι από τον κρατικό κορβανά, μας δουλεύουν και μας εμπαίζουν ...

    Φτου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog