..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκτάριος Σαντορινιός: Θέλουμε να φύγουμε από το......ΝΑΤΟ!!!!!

«Φεύγουν οι βάσεις που μένουν». Αυτό το πάλαι ποτέ απαύγασμα του ΠΑΣΟΚισμού φαίνεται ότι θυμήθηκε, χτες το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σαντορινιός. 


«Βεβαίως θέλουμε να βγούμε από το ΝΑΤΟ και το είπαμε και στο συνέδριό μας, αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας», είπε ο αθεόφοβος! Και θα ήταν όντως για πολύ γέλιο η λογική του «εφικτού» που πλασάρει και εδώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αν μόλις πριν από μερικές μέρες δεν είχε υπογράψει τα επικίνδυνα «σουλάτσα» του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, που ανοίγουν ακόμα περισσότερο τον ασκό του Αιόλου για επικίνδυνες εξελίξεις, όπως και για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Ο λαός μας, αξιοποιώντας και την πείρα του, σε σύγκρουση με αυτήν την πολιτική που με διάφορες μάσκες τον εμπλέκει όλο και βαθύτερα στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, πρέπει να βάλει τις δικές του προτεραιότητες: Να παλέψει ενάντια στην εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με προοπτική ο ίδιος να πάρει την εξουσία και να αποδεσμευτεί από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
"Ρ" 18022016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog