..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Οι "λαγοί" του.......ΣΥΡΙΖΑ!!!!!


«Λαγός» του ΣΥΡΙΖΑ στο «διάλογο» για την Παιδεία δεν ήταν, όπως φαίνεται, μόνο ο Αλ. Τριανταφυλλίδης με τα δίδακτρα, (Ο Τριανταφυλλίδης πάντως την έριξε την ρουκέτα. Δίδακτρα στα δημόσια σχολεία!) Μάλλον θα δούμε κι άλλους για διάφορα θέματα.

 Κάπως έτσι, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος λέει πως είναι «καιρός να δούμε σε συνεργασία με τις Περιφερειακές Διευθύνσεις τον αριθμό των σχολείων που, διάσπαρτα στη χώρα, εξυπηρετούν περισσότερους καθηγητές παρά μαθητές. 

Δεν είναι δυνατόν ετούτα τα χρόνια να λειτουργούν σχολεία με ελάχιστους μαθητές, που μπορούν να εξυπηρετηθούν σε πολύ κοντινά σχολεία», συμπλήρωσε. Δηλαδή, τα δύο - τρία προηγούμενα μεγάλα κύματα συγχωνεύσεων δεν του έφτασαν και θέλει νέα! 

Οσο για το πώς εξυπηρετούνται σε κοντινά σχολεία οι μαθητές των χωριών της χώρας, με τον ευκαιριακό τρόπο που λειτουργεί η μεταφορά μαθητών, το έχουμε δει μετά τις προηγούμενες συγχωνεύσεις, με μαθητές να κάνουν πεζοπορία χιλιομέτρων για να πάνε στο σχολείο τους, να μεταφέρονται σε καρότσες αγροτικών κ.ο.κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog