..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Βέροια μπροστά στο ΙΚΑ για το Ασφαλιστικό!!!!!!!!


Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στο πρώην ΙΚΑ Βέροιας πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 8 Γενάρη η Γραμματεία Ημαθίας του ΠΑΜΕ για το Ασφαλιστικό.Στο κεντρικό πανό που ανάρτησαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην είσοδο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ αναγραφόταν «ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ»

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που συνεχίστηκε στους δρόμους της Βέροιας φώναξαν συνθήματα ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου για το Ασφαλιστικό, ενώ διένειμαν ανακοίνωση με τις θέσεις του ΠΑΜΕ για την Κοινωνική Ασφάλιση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog