..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Τα "γεράκια'' επικροτούν τα ......θύματα τους!!!!!!


Τελειωμό δεν έχουν τα θετικά σχόλια που αποσπά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από τα «γεράκια των αγορών», όπως τα έλεγαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛίτες τα τελευταία χρόνια. Ετσι, και ο Μάριο Ντράγκι, ο επικεφαλής της ΕΚΤ, δήλωσε - σύμφωνα με το πρακτορείο «Ρόιτερς» - από το Παγκόσμιο Φόρουμ στο Νταβός: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη, η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει σημαντική πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις και τη δημοσιονομική προσαρμογή». 

Πρόσθεσε πως το ελληνικό συνταξιοδοτικό σύστημα πρέπει να είναι βιώσιμο. Ο κεντρικός τραπεζίτης δήλωσε, ακόμα, ότι είναι αισιόδοξος πως θα βρεθεί συμφωνία ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα και με επιτυχία η πρώτη «αξιολόγηση» του ελληνικού προγράμματος. Τελικά, όπως πάει το πράγμα, δεν αποκλείεται να στήσουν και μνημείο στον πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες για τα κατορθώματά του στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής που ευνοεί το μεγάλο κεφάλαιο και καταδικάζει τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog