..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Ανανέωση" αλλά με αντιλαϊκή πολιτική!!!!!!!!!!!!


Το χαρτί της «ανανέωσης» χρησιμοποιεί ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στην προσπάθειά του να καταστήσει το κόμμα του ως μια αξιόπιστη εναλλακτική για την αστική διακυβέρνηση.

«Θα επιχειρήσουμε να ανανεώσουμε δημιουργικά τη ΝΔ με απόλυτο σεβασμό στην παράδοσή της, αλλά αντιλαμβανόμενοι και την πραγματικότητα των καιρών», ανέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής από τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη, προσθέτοντας ότι χρειάζεται «δημιουργική διεύρυνση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι οι αξίες της ΝΔ θα βρεθούν απέναντι στο λαϊκισμό μιας αναποτελεσματικής κυβέρνησης, θέλοντας να καταδείξει ότι μπορεί να προωθήσει πιο αποτελεσματικά τα αντιλαϊκά μέτρα που χρειάζεται το κεφάλαιο για να ανακάμψει. «Χρέος όλων μας είναι, πολύ σύντομα, η ΝΔ να γίνει πάλι η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη», είπε, προσθέτοντας ότι «η ΝΔ θα έχει πολύ σύντομα πειστικό εναλλακτικό λόγο διεξόδου από την κρίση».

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε 52,43% και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 47,57% των ψήφων.

902.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog