..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ» Στις πλατείες των χωριών τα τρακτέρ στις 18 Γενάρη


Στις πλατείες των χωριών και της Νάουσας θα βγάλουν τα τρακτέρ οι αγρότες της περιοχής τη Δευτέρα 18 Γενάρη όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη που διοργάνωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» χθες, Δευτέρα 11 Γενάρη στην αίθουσα «Βέτλανς» στη Νάουσα. Το αγωνιστικό ραντεβού ορίστηκε στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας στη διασταύρωση.  

Στη σύσκεψη έγινε πλούσια συζήτηση και εκφράστηκε το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η μικρομεσαία αγροτιά με βάση την οξυμένη επίθεση, αλλά και η αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν με αγώνες την επιβίωσή τους.

Σε δελτίο Τύπου ο Σύλλογος αναφέρει: «Καλούμε όλους τους αγρότες ενωμένους και αποφασισμένους, με βάση τα δίκαια αιτήματά μας, να δώσουμε τη μάχη για την επιβίωσή μας έχοντας συμπαραστάτες τους εργαζόμενους, τους μαγαζάτορες, τους μικρούς επαγγελματίες, τη νεολαία και τις γυναίκες.

Βγάζουμε τα τρακτέρ τη Δευτέρα 18 Γενάρη ώρα 10.30 π.μ. στις Πλατείες Νάουσας και χωριών με ραντεβού στη διασταύρωση 11.30 π.μ.

Στήνουμε μπλόκο στην πολιτική που μας εξαθλιώνει και μας διώχνει από τα χωράφια μας, συναποφασίζουμε την κλιμάκωση και τις μορφές αγώνα που θα ακολουθήσουμε.

Συνεχίζουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι, συντονισμένοι με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog