..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Τουρκία: Δεκατρείς άνδρες του PKK νεκροί από βομβαρδισμούς τουρκικών αεροσκαφών


Δεκατρείς άνδρες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) σκοτώθηκαν σε επιχειρήσεις της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας στη Νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε σήμερα το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Τα 13 μέλη του PKK σκοτώθηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα στην περιοχή Τσουκουρτσά της επαρχίας Χακάρι που συνορεύει με το Ιράκ και το Ιράν, διευκρίνισε ο Στρατός στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπό του.

Εξάλλου, σύμφωνα με το πρακτορείο «Dogan», αστυνομικοί συνέλαβαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη 13 μέλη του PKK με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον καταστημάτων και κυβερνητικών κτιρίων.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε σήμερα ότι οι τουρκικές αρχές θα επιδείξουν «αποφασιστικότητα» απέναντι σε «όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις», εξισώνοντας για μία ακόμη φορά το PKK με το «Ισλαμικό Κράτος».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog