..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ο '''Αδωνις''' μεταπήδησε στον..... ΣΥΡΙΖΑ!!!!!


Στα τελευταία της στάδια φαίνεται πως βρίσκεται η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ. 

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο του Άδωνη: Και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει



Παρότι η κεντρική γραμμή κυβέρνησης και κόμματος συνίσταται στο ότι η συμφωνία με τους δανειστές ήταν προϊόν εκβιασμού, ένας εκ των βουλευτών του, ο Χρήστος Σιμορέλης φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη και έσπευσε να αναφέρει μία φράση που κάποτε – στα χρόνια της αντιπολίτευσης- ήταν «κόκκινο» πανί για την Κουμουνδούρου:

Και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει…

«Αυτός ο δημόσιος τομέας που έχει χτιστεί - δεν τον χτίσαμε εμείς - δεν είναι παραγωγικός, δεν μπορεί να λειτουργήσει» είπε στην αρχή ο κ. Σιμορέλης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και συνέχισε:

Να σας πω και ακόμα μία τομή που πρέπει να γίνει; Και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει… Το ασφαλιστικό. Αυτή η εξίσωση δεν πρέπει να λυθεί; Πώς μπορεί να λυθεί όμως όταν τα πράγματα έχουν οδηγηθεί εδώ;

ΠΑΝ.ΒΕΛ.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog