..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Γιάννης Πανούσης: Διασυνδέσεις πολιτικών με την............. τρομοκρατία!!!!!!


Ερωτήματα προκαλούν οι καταγγελίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, σε κυριακάτικη εφημερίδα για διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία, τις οποίες εντόπισε στη διάρκεια της θητείας του στην προηγούμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος στη συνέντευξη, έχει συγγράψει και βιβλίο, στο οποίο καταγράφονται όσα γνωρίζει με ψευδώνυμα, ενώ τα πραγματικά ονόματα των εμπλεκόμενων τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο.

«Το κείμενό μου καθιστά φανερό τι έχει γίνει. Τι έχει γίνει δηλαδή στο παρασκήνιο. Όχι στο προσκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιον τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί απειλούν τη ζωή μου», καταγγέλλει ο Γ. Πανούσης.

Κάνει επίσης λόγο, για οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και κυκλώματα αξιωματικών μέσα στην αστυνομία που έχουν σχέσεις με διεφθαρμένα άτομα, τα οποία ασχολούνται με την πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog