..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Την ένταξη του στο ΣΥΡΙΖΑ επιζητά ο Φώτης Κουβέλης!!!!!!!


Να ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως επιδιώκει ο Φώτης Κουβέλης, εκπέμποντας το κατάλληλο σήμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Free Sunday».

Αναφερόμενος στο νέο του δημιούργημα την Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκή Αριστερά, δηλώνει πως «το περιεχόμενο της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνουμε προσδιορίζεται από ενωτική διάθεση, που προσωπικά δεν αποκλείω να οδηγήσει υπό προϋποθέσεις και σε οργανική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Εν ολίγοις ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον επανεντάξει στο εσωτερικό του προκειμένου όπως δηλώνει να συμβάλει στην «προοδευτική διακυβέρνηση» της χώρας. Μια διακυβέρνηση που μόνο αντιλαϊκή είναι και οδήγησε στο 2ο μνημόνιο μες την συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και στο 3ο μνημόνιο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που δημόσια υποστηρίζει.

Ο Φώτης Κουβέλης δηλώνει πως «η ριζοσπαστική και η ανανεωτική αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο χώρος του αριστερού ευρωπαϊσμού, δεν έχουν λόγους πλέον να μην συναντηθούν», ενώ για την κεντροαριστερά αναφέρει πως η ανασυγκρότηση της δεν μπορεί να γίνει με όρους κεντροδεξιάς, «υπό την ηγεμονία και την κυριαρχία ιδεολογημάτων και πολιτικών, που σφράγισαν τη φυσιογνωμία της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ», δηλαδή μετά κόμματα που ο Φώτης Κουβέλης συγκυβέρνησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog