..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Ο Νίκος Κοτζιάς, της"""""αριστεράς"""" στέλνει επιστολή στον..... φύρερ Νίκο Μιχαλολιάκο!!!!!!!


Μείζον θέμα προκύπτει από την αποκάλυψη που έκανε, ο φύρερ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, πριν από λίγη ώρα, από το βήμα της Βουλής, ότι ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, απέστειλε επιστολή στην οποία του ζητά να καταθέσει τις προτάσεις του για την ονομασία της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Η κυβέρνηση της αριστεράς δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνομιλεί ανοιχτά με τους ναζίδες για ένα θέμα που αποτελεί βασικό επιχείρημα των ναζιστών για να αρπάξουν ψήφους απογοητευμένων μικροαστών πατριωτών. Ξεφτύλες.

Ακολουθεί φωτογραφία με την επιστολή, όπως την έφερε στο φως της δημοσιότητας καθεστωτική ιστοσελίδα ενημέρωσης ( THETOC)

To πλήρες κείμενο της επιστολής: 

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Κατά τη συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ) της 22ας Ιουλίου 2015, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για τις τρέχουσες εξελίξεις στις χώρες της βαλκανικής με αφορμή συναντήσεις που είχα με αξιωματούχους των χωρών αυτών στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην περιοχή.

Ως προς το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως ανέφερε και κατά τη συνάντηση του ΕΣΕΠ, η ελληνική πλευρά εργάζεται με συνέπεια και υπευθυνότητα για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων που είχαμε με εκπροσώπους των κομμάτων στην τελευταία συνεδρίασης του ΕΣΕΠ, θα παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τις απόψεις του κόμματός σας επί συγκεκριμένων ονομάτων τα οποία θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως αποδεκτά, καθώς και επί λοιπών ζητημάτων τα οποία κρίνονται, από πλευράς σας, σημαντικά.

Με τιμή,

Νίκος Κοτζιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog