..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Αλεξάνδρα Μπαλού: Τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο μπορούν να συγκυβερνήσουν και θα συγκυβερνήσουν!!!!!


Ο καυγάς που γίνεται για την επόμενη κυβέρνηση δεν αφορά τις αγωνίες του λαού, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Β' Αθήνας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτέμβρη 2015. 



Όπως είπε, τα κόμματα που ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο μπορούν να συγκυβερνήσουν γιατί συμφωνούν στη στρατηγική αυτής της πορείας.

Η Αλεξάνδρα Μπαλού υπογράμμισε ότι τα μνημόνια δεν οφείλονται σε λάθος συνταγή και σε κακή διαπραγμάτευση, αλλά είναι αποτέλεσμα του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, είναι μέτρα αναγκαία για την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία. «Το μεγάλο ψέμα που είπε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι μπορεί με διαπραγματεύσεις να έχει καλά μέτρα για το λαό μέσα σε αυτόν το δρόμο», ανέφερε, προσθέτοντας ότι «σε αυτό το ψέμα ήταν συνένοχη η Λαϊκή Ενότητα η οποία βγάζει την ουρίτσα της απέξω σήμερα».

Αναφερόμενη στην πρόταση του ΚΚΕ, σημείωσε ότι προβλέπει την ανατροπή αυτού του δρόμου, για να μπορέσει ο λαός να πάρει τα κλειδιά της οικονομίας στα χέρια του και να διαχειριστεί τον πλούτο που παράγει. Συμπλήρωσε ότι μόνο το ΚΚΕ, που έχει αυτήν τη στρατηγική και θέλει να φτάσει τη μάχη μέχρι τέλους, μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και όχι τα άλλα κόμματα που υποκλίνονται στις ανάγκες της ΕΕ και των επιχειρηματιών.

902

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog