..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

O Θανάσης Παφίλης στη Βουλή για το δημοψήφισμα: Σοβαρά μιλάτε ότι με αυτό το δημοψήφισμα κρίνεται το μέλλον της χώρας; {Video}


Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος και το ερώτημα που προτείνει το ΚΚΕ κατέθεσε ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος τονίζοντας ότι η κυβέρνηση καλεί τον λαό να επιλέξει ανάμεσα στην καρμανιόλα και την λαιμητόμο.



«Δημιουργήσατε αυταπάτες στον λαό και ψεύτικες ελπίδες και τώρα πάλι του ξαναλέτε να απορρίψει την πρόταση και όχι αυτούς που έχουν φτιάξει αυτή την πρόταση και έχουν δημιουργήσει αυτή την βαρβαρότητα» ανέφερε ο Θανάσης Παφίλης.

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του και απευθυνόμενος στην συγκυβέρνηση σημείωσε: «Ποιοι σας εκβιάζουν σήμερα; Δεν είναι η ΕΕ, δεν είναι το ΔΝΤ, δεν είναι η ΕΚΤ; Αυτοί δεν είναι οι εταίροι σας και οι συνεταίροι σας;».

Σημείωσε ακόμα ότι χρειάζεται μεγάλη υποκρισία να υπερασπίζεσαι τον καπιταλισμό «και να κάνεις τον αριστερό» όπως είπε χαρακτηριστικά κατηγορώντας και την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ότι εγκλωβίζουν τον λαό όταν του λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog