..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Αντώνης Σαμαράς: Τα μέτρα που προτείνει η συγκυβέρνηση εμείς τα .......απορρίψαμε.!!!!!!!!!!!!!!


Σε μεγάλη «εθνική συνεννόηση» για την καπιταλιστική ανάπτυξη κάλεσε για ακόμα μία φορά τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις σχετικά με την διαπραγμάτευση.

Γι' αυτήν την «εθνική συνεννόηση», δηλαδή για να παράσχει η ΝΔ στήριξη στην κυβέρνηση, στα παζάρια με τους δανειστές, ο Αντ. Σαμαράς έθεσε τις εξής τρεις προϋποθέσεις:  
1) Να βάλει τέρμα η κυβέρνηση στις «συκοφαντίες» έναντι της προηγούμενης κυβέρνησης. 
2) Να αλλάξει πολιτική, να μην «χαϊδεύει» το δημόσιο, «θυσιάζοντας» τον ιδιωτικό τομέα. Να προχωρήσει τις ιδιωτικοποιήσεις, την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, την «εξυγίανση» του δημοσίου. 
3) Να αποκαταστήσει τη «σταθερότητα» και «αξιοπιστία» της χώρας, ώστε να σταματήσει η «στέρηση φορολογικών εσόδων» και η διεύρυνση του δημοσιονομικού κενού, που αυξάνουν και τις ανάγκες δανεισμού. 

Υποστήριξε ακόμα ότι πολλά από τα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, η δική του κυβέρνηση τα είχε αποτρέψει και εμφάνισε τη ΝΔ ως εγγυητή της ομαλότητας της καπιταλιστικής ανάπτυξης και του ευρωπαϊκού δρόμου της χώρας.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν τις φοβάται, αλλά όπως είπε δεν τις αντέχει η χώρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog