..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αφιερωμένο στου παλιούς "ρηγάδες" (με όλη μου την συμπάθεια)!!!!


Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάλογο πολιτικό δράμα, από το να ξεκινάς στην δεκαετία του '70 με την πρόθεση να ανανεώσεις τον κομμουνισμό-την ελπίδα του κόσμου, και να καταλήγεις το 2015 να αναπαλαιώνεις με τα πιο σάπια υλικά, το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη και του ΓΑΠ και σε κυβερνητική συνεργασία με την άκρα εθνικιστική δεξιά...

Ένα δράμα πολύ πιο βαρύ από αυτό των ΝΑΡιτών που έφυγαν από το ΚΚΕ αντιδρώντας στην συνεργασία του με τους οπορτουνιστές, για να φτάσουν να συνεργάζονται σήμερα μαζί τους ενάντια στο ...ΚΚΕ!

Η πρώτη ιστορία ήταν μια πραγματική τραγωδία. 
Η δεύτερη δικαίωσε το απόφθεγμα του Μαρξ περί φάρσας.




Fadomduck2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog