..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Οι μεσσίες- Σαμαράς, Βενιζέλος, ΓΑΠ, Βαρουφάκης- και ο Ελληνικός λαός!!!!!!{Φωτό και Video}Ο Θεός να μας φυλάει.

Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει την Ελληνική πραγματικότητα στην παρακάτω ανάρτηση


Αμαζη η συγκέντρωση, όπως ομολογεί η ίδια η «ΑΥΓΗ» που έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι πορεία στην πλατεία Συντάγματος «ξεκίνησαν εκατοντάδες διαδηλωτές που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ». Αλλά με πλήθος υπουργών να κάνουν παρέλαση και δηλώσεις. Με τον Π. Σκουρλέτη, να κάνει λόγο για «αδιαπραγμάτευτες κόκκινες γραμμές», τον Δ. Στρατούλη να συμπληρώνει ότι «δεν είναι απλά κόκκινες, αλλά κατακόκκινες» και τον Γ. Βαρουφάκη να εισπράττει φιλιά και να φωτογραφίζεται με θαυμαστές του. Και με τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ να λιβανίζουν από το βήμα τη συγκυβέρνηση, να καλούν τους εργαζόμενους να την στηρίξουν και να δώσουν ανοχή και συγκατάθεση σε ένα νέο μνημόνιο που ετοιμάζουν.







Ο Θεός να μας φυλάει μ΄αυτόν το λαό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog