..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Δήμος Πατρέων: Δήλωση - απάντηση του Κώστα Πελετίδη στο έγγραφο της κυβέρνησης για τα αποθεματικά


Με αφορμή υπηρεσιακό έγγραφο του Διευθυντή των Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, που αφορά στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης, για την κατάθεση των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με την μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων, είναι σε γνώση μας. Για το συγκεκριμένο ζήτημα το Δημοτικό Συμβούλιο με:

*Την 6η συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 01/04/2015

*Την 7η συνεδρίασή του στις 22/04/2015

Έχει αποφασίσει να μην μεταφερθεί ούτε ένα ευρώ από τα ταμιακά διαθέσιμα του Δήμου Πατρέων στην Τράπεζα της Ελλάδος και στους δανειστές απαιτώντας την άμεση και οριστική απόσυρση της Νομοθετικής Πράξης.

Θα αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη απόφαση, όπως αντιμετωπίσαμε και το ζήτημα του επανελέγχου των συμβάσεων των ΙΔΑΧ, μη αποστέλλοντας κανένα στοιχείο και φάκελο εργαζομένου για έλεγχο στην κυβέρνηση.

Για την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου υπεύθυνοι είναι ο Δήμαρχος, η Δημοτική Αρχή και οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για τους παραπάνω λόγους δίνω εντολή στον Διευθυντή των Οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου να μην προβεί σε καμία μονομερή ενέργεια είτε ο ίδιος είτε οιοσδήποτε άλλος από τα τμήματα της Διεύθυνσής του»

902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog