..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Στάθης Σταυρόπουλος. Επάγγελμα....... Ψεύτης???? Συκοφάντης??? Αδιάβαστος??? Διαλέξτε και.... πάρτε!!!!

            Η θεωρία του Γκαίμπελς. Πες ψέμματα. Κάτι θα μείνει!!!!! 

17 Απρίλη 2015. Ο σκιτσογράφος Στάθης Σ. γράφει στον «Ενικό» έναν λίβελο, πυρήνας του οποίου είναι ο ισχυρισμός:

Καλημέρα σας! ..........Οταν οι μνημονιακές κυβερνήσεις έκοβαν μισθούς και πετσόκοβαν συντάξεις, το ΠΑΜΕ έκανε τις κινητοποιήσεις του (που δυστυχώς ουδέν απέδωσαν), αλλά στο υπουργείο Εργασίας δεν είχε μπουκάρει. Τώρα που η νέα κυβέρνηση αρχίζει τις συζητήσεις για να προσπαθήσει τα ακριβώς αντίθετα, το ΠΑΜΕ μπούκαρε στο υπουργείο Εργασίας............
Τα πράγματα είναι απλά: όταν η Δεξιά πετσόκοβε τα εργασιακά, το ΠΑΜΕ δεν μπούκαρε στο υπουργείο, Δεξιά ήταν, τι να περιμένεις; Οταν όμως η Αριστερά άρχισε την προσπάθεια να ανατάξει τα πράγματα, το ΠΑΜΕ μπούκαρε στο υπουργείο γιατί αυτή η Αριστερά δεν είναι αρκετά Αριστερά, δεν είναι καν Αριστερά και φλομώνει τον λαό με τις τζάμπα προσπάθειες που κάνει...........

Το ψέμα και η διαστρέβλωση βγάζουν μάτι. Εκτός, όμως, από συκοφάντης ο κ. Στάθης είναι και τεμπέλης. Μια τυχαία αναζήτηση στο διαδίκτυο να έκανε θα είχε στην οθόνη του δεκάδες τέτοιου τύπου παρεμβάσεις του ΠΑΜΕ από το μακρινό 2000 έως σήμερα.

  Γενάρης του 2013: 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ παραπέμπονται σε δίκη για τη συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας, που έγινε ενάντια στις αντιασφαλιστικές επιδιώξεις της τότε κυβέρνησης.

... και αδιάβαστος ο κ. Στάθης

  Θα είχε διαβάσει τη δήλωση Σημίτη τον Απρίλη του 2001: «Θέλω να καταγγείλω την κατάληψη που έγινε στο υπουργείο Εργασίας, την κατάληψη που γίνεται στο χώρο της Ακρόπολης και την προσπάθεια κατάληψης και άλλων χώρων. Δείχνουν ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο».

Θα είχε διαβάσει και την εγκύκλιο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, που το 2012, προσπαθώντας να εμποδίσει τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ, χαρακτήριζε την κατάληψη «έγκλημα», σημειώνοντας ότι «διώκεται αυτεπαγγέλτως».
Θα είχε διαβάσει και την τότε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ που σημείωνε: «Το ΠΑΜΕ θα αξιοποιεί κάθε μορφή πάλης και αγώνα που θα αποφασίζουν οι εργαζόμενοι. Δεν πρόκειται να ζητήσουμε την άδεια καμιάς κυβέρνησης, κανενός μηχανισμού και υπηρεσίας για το πώς και με ποια μορφή θα απαντάμε κάθε φορά απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα».

Θα είχε διαβάσει για τις καταλήψεις στο υπουργείο Οικονομικών, στο Εμπορίου, στο ΙΚΑ, στον ΣΕΒ, σε κτίρια πολυεθνικών και πάει λέγοντας.
Ομως ο Στάθης Σ. δεν ήθελε να διαβάσει. 
Επρεπε να εκτελέσει την αποστολή που έχει στο πλαίσιο του καταμερισμού της κυβερνητικής προπαγάνδας και ελλείψει επιχειρημάτων κατέφυγε στον γκαιμπελισμό!

πηγή: ''Ρ''19042015

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι, μα όλοι, είναι ότι ο στάθης και ο κάθε Στάθης βρίσκει αυτιά που είναι πιο τεμπέλικα από τον ίδιο, μυαλά πιο βρώμικα από τον ίδιο, σοσιαλ-φασίστες μεγαλυτερους από τον ίδιο και γενικότερα ανθρώπους που προκειμένου να κρύψουν τα κόμπλεξ, την βλακεία, την ανεπάρκειά τους και όλα όσα κουβαλάνε, από την χούντα που υπηρέτησαν όταν ήταν παιδιά, τον Καραμάν Αλή (που έλεγε και ο πατέρας μου), τον πατέρα και γιό αλλά και εγγονό Παπατζή, μέχρι την "αριστερά" που κυβερνάει σήμερα, ναι αυτούς που χρόνια τώρα κόβουν τα χέρια τους αλλά δίνουν την ψήφο τους πάντα στους ίδιους, αυτοί λοιπόν είναι το κοινό του Στάθη και του κάθε Στάθη.
    Ο ίδιος ο Στάθης είναι και ψεύτης και συκοφάντης και γκεμπελίσκος αλλά δεν είναι ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ίσα - ίσα που ξέρει πολύ καλά την αλήθεια. Όπως ξέρει και μάλιστα πολύ καλά, το ατομικό του συμφέρον, αυτό που του φέρνει χρήμα, αυτό που τον κάνει αναγνωρίσημο στους διαχειριστές του συστήματος που υπηρετούν την εξουσία των αφεντικών.
    Αυτός είναι ο λόγος που πετάει λάσπη με το "στυλό" του, πέρα από το μίσος που τρέφει για το ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα μιας και ο ίδιος δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του, φιλοδοξίες που είναι ταυτόσημες με των οπορτουνιστών που υπόσκαψαν τις σοσιαλιστικές χώρες.
    Κάλή σας νύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog