..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ορκίστηκε η "γυναίκα" του .........Λωτ!!!!!!

                                                    Στήλη άλατος

Ορκίστηκε το απόγευμα  στη Βουλή ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πρόταση της "αριστεράς" ΣΥΡΙΖΑ, διαβάστε ΕΔΩ ->Δυο βήματα πριν τη ρήξη..... ,  Προκόπης Παυλόπουλος, ενώπιον της Ολομέλειας της Σώματος. Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για ανάληψη των καθηκόντων του από τον Κάρολο Παπούλια που παρέμεινε στη θέση του Προέδρου για δυο πενταετίες.


Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Πρ. Παυλόπουλος είχε μεταβεί στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» (στο Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου ήταν μέλος μέχρι τώρα) για να αποτίσει φόρο τιμής στον τάφο του ιδρυτή της ΝΔ.


Για αύριο το μεσημέρι προγραμματίζεται ο Πρ. Παυλόπουλος να δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την εθιμοτυπική υποβολή συγχαρητηρίων από τον πρωθυπουργό, αρχηγούς κομμάτων, την πρόεδρο της Βουλής, τον αρχιεπίσκοπο, πρώην πρωθυπουργούς και Προέδρους της Δημοκρατίας, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog