..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Η Διαμάντω Μανωλάκου στη Βουλή για το Ν/Σ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ". Εχετε την συμπαράσταση της και ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της "Χρυσής Αυγής"!!!!!!


Τις τροπολογίες, διαβάστε ΕΔΩ -> τις τροπολογία του ΚΚΕ που κατέθεσε το ΚΚΕ και δίνουν ουσιαστική ανάσα σε όσους έχουν χτυπηθεί από τα αντιλαϊκά μέτρα ανέδειξε η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου στη συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

Ανέφερε πως το ΚΚΕ ψηφίζει τα άρθρα για το ηλεκτρικό ρεύμα, το ενοίκιο και τη σίτιση, σημειώνοντας ωστόσο ότι δίνονται ψίχουλα, ενώ με τις προτάσεις του Κόμματος περισσότερες οικογένειες θα έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα, το ενοίκιο θα επιδοτηθεί 100% και θα δίνεται 1 γεύμα τη μέρα στους μαθητές σε κάθε σχολείο. 

Ζήτησε επίσης πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους ανέργους και τις οικογένειές τους, όπως προβλέπει η τροπολογία του ΚΚΕ και σημείωσε ότι αυτές οι πολιτικές διαχείρισης της φτώχειες είναι πολιτικές συντήρησης της φτώχειας στο διηνεκές, όταν η ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων δίνει τη δυνατότητα για τη διερευνημένη ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog