..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


Τη στάση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, που δίνει άλλοθι τόσο στις επιδιώξεις της Χρυσής Αυγής όσο και για τον ανούσιο διπολικό καυγά, καυτηρίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση της προέδρου της Βουλής αρχικά να κάνει δεκτό το αίτημα της Χρυσής Αυγής για ονομαστική ψηφοφορία χωρίς να συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός βουλευτών και έπειτα να πάρει πίσω την απόφασή της.

Τόνισε πως η πρόεδρος της Βουλής πρέπει να σταματήσει τους συνεχείς σχολιασμούς που σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν στο όριο του απαξιωτικού. Ανέφερε πως είναι ολισθηρός και επικίνδυνος ο δρόμος της σύμπλευσης με την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή και επισήμανε τις προσωπικές ευθύνες της προέδρου της Βουλής που πυρπόλησε τη διαδικασία και έδωσε άλλοθι να αναπαράγεται ένα στείρο διπολικό κλίμα. 



902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog