..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΚΚΕ: Συλλαλητήριο την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα!!


Συλλαλητήριο την Παρασκευή ενάντια στην επέκταση του μνημονίου

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας

«Καμία ανοχή στη νέα συμφωνία κυβέρνησης και ΕΕ για επέκταση του μνημονίου - Αμεση κατάργηση μνημονίου - εφαρμοστικών νόμων - Ανάκτηση απωλειών - Ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους». Με το σύνθημα αυτό η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί το λαό της Θεσσαλονίκης, σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνει, την Παρασκευή 6/3, στις 19.00, στο Αγαλμα Βενιζέλου, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog