..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τετάρτη 11 Μάρτη. Το δίλημμα. ΚΚΕ ή .....ΑΕΚ !!!!!!!!

Το ΚΚΕ όρισε την εξ αναβολής συγκέντρωσή  του ενάντια στην επέκταση του μνημονίου, στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 11 Μάρτη και ώρα 7μμ.



Κανονικά έπρεπε να παρθεί και η παράμετρος ότι μια μερίδα στελεχών, μελών, οπαδών και φίλων του Κόμματος έχουν και άλλη αγάπη που αυτή ονομάζεται ΑΕΚ. 

Γι' αυτούς και για κανέναν άλλον.

Και μιλάω φυσικά για τον εξ αναβολής αγώνα κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που είχε οριστεί να γίνει την Τετάρτη 11 Μάρτη και ώρα 7 μμ. 

Ειλικρινά μπαίνουν διλήμματα τι πρέπει να κάνουν οι ΑΕΚτζήδες κομμουνιστές.
Θα πείτε τώρα μα καλά βάζεις την ΑΕΚ του Μελισσανίδη πάνω από το Κόμμα.

Φυσικά και ΟΧΙ. 

Σήμερα και πάντα, ποτέ πίσω από την ΑΕΚ, παρ' όλο που υπάρχει ο κάθε Μελισσανίδης, δεν βλέπουμε αυτόν.

Υπάρχει η ΑΕΚ που με αυτήν μεγαλώσαμε, πονέσαμε και χαρήκαμε........

Όταν όμως αυτός ο πληγωμένος κόσμος της ΑΕΚ, που είδε την αγαπημένη του ομάδα του να αγωνίζεται, δύο χρόνια τώρα, με ομάδες  Γ΄, και τώρα  Β΄ Εθνικής, τώρα που ήρθε η ώρα και γίνεται ένας μεγάλος αγώνας, μετά από δύο χρόνια με τον αιώνιο αντίπαλο της, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, σήμερα έπρεπε να πάρει αυτή τη χαρά, για να δει τον αγώνα.

Εάν ορίζονταν η συγκέντρωση, την Τρίτη ή την Πέμπτη ή οποιαδήποτε άλλη ημέρα και το ανακοίνωνε αυτό, σκεφτείτε πως θα λειτουργούσε και εντός και εκτός του Κόμματος. 

Παρ' όλη την κριτική που μπορεί να δεχτούμε το δίλημμα ΥΠΑΡΧΕΙ...............

1 σχόλιο:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog