..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

«ΜΙΚΕL» ΔΡΑΜΑΣ: Πιέσεις για υπογραφή σύμβασης μερικής απασχόλησης!!!!!!


Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Δράμας καταγγέλλει την εργοδοσία της εταιρείας «ΜΙΚEL» για τις πιέσεις που ασκεί προκειμένου να υπογράψουν οι εργαζόμενοι σύμβαση μερικής απασχόλησης.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, η εργοδοσία των «ΜΙΚΕL» της Δράμας πιέζει τους εργαζόμενους να υπογράψουν σύμβαση μερικής απασχόλησης, γεγονός που θα οδηγήσει στην περαιτέρω μείωση του πενιχρού μισθού τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, στην αντιπρόεδρο του σωματείου είπαν ότι αν δεν υπογράψει τη μερική απασχόληση, θα «αναγκαστούν» να απολύσουν μια άλλη εργαζομένη που δουλεύει στο ίδιο πόστο με το πρόσχημα ότι η επιχείρηση δεν βγαίνει οικονομικά.

Το Σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να μην πέσουν στην παγίδα της μερικής απασχόλησης και να παλέψουν μαζί με το Σωματείο τους για 8ωρο, πενθήμερο, με όλες τις νόμιμες αποδοχές ως βάση. 
Το Σωματείο απαιτεί από την εργοδοσία: Να μη γίνει καμία απόλυση εργαζομένου. Να μην υπογράψει καμία ελαστική σύμβαση εργασίας που κάνει τον εργαζόμενο έναν απλό αριθμό χωρίς τα βασικά δικαιώματα. Να σταματήσει τις απειλές εις βάρος της αντιπρόεδρου του.

 Διαβάστε εδώ ->Οπως και στη Λάρισα "Ρ''13022015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog