..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ: Ολο "αριστερά".!!!!!! Ο Δημ. Τσουκαλάς γεν. γραμματέας στο........ Διοικητικής Μεταρρύθμισης!!!!!!!


Νέος γενικός γραμματέας Διοικητικής Μεταρρύθμισης ορίστηκε ο Δημήτρης Τσουκαλάς

Ο Δημήτρης Τσουκαλάς, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος.

 Μ΄ αρέσει που έχει μπέσα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Είπε ο Αλέξης αλλά και πολλά στελέχη που σήμερα είναι υπουργοί ότι δεν θα επαναλάβουν τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και ότι δεν θα διορίζουν στον κρατικό μηχανισμό αποτυχόντες βουλευτές.

 Μας είπαν ψέματα ή αυτή είναι η "αριστερά" που πολλοί πίστεψαν::::
 Ο γνωστός εκατομμυριούχος Δ. Τσουκαλάς, απέτυχε να βγει βουλευτής και η κυβέρνηση τον διόρισε Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Δ. Μεταρρύθμισης. 

 Όλοι γνωρίζουν το πόσο μεταρρυθμιστής είναι ο Τσουκαλάς, όλοι γνωρίζουν ότι η αναμόρφωση του κράτους είναι γι αυτόν μια απλή καθημερινότητα και ειδικά οι τραπεζοϋπάλληλοι. Τι ανοιχτή διακυβέρνηση και λοιπές "μνημονιακές εμμονές". Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έτσι θα διοικήσει το κράτος. 

Συνεχίζοντας την παράδοση των αποτυχημένων πολιτευτών και πρώην βουλευτών που διορίζονται στο κράτος μόνο και μόνο για να είναι στα πράγματα, με το αζημίωτο φυσικά. Και βεβαίως ο προκλητικός διορισμός του Τσουκαλά αναδεικνύει και μια άλλη, σοβαρότερη πτυχή: Πώς εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις μεταρρυθμίσεις στο κράτος; Αν κρίνουμε πάντως από την αποκατάσταση του Τσουκαλά, πολύ φοβούμαστε ότι η ελπίδα του πελατειακού κράτους ήρθε για τα καλά, διώχνοντας κάθε ελπίδα αξιοκρατίας και αξιοσύνης.. 

Μ΄ αρέσει που έχει μπέσα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Και να φανταστείτε, είναι μόνο είκοσι μέρες στις καρέκλες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog