..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Την Τετάρτη στον Α.VE.NA 97.7 (Ράδιο Αλεξάνδρεια) και ώρα 11:00π.μ θα παραχωρήσει συνέντευξη ο υποψήφιος του ΚΚΕ Ηλίας Ιακωβίδης


Συνέντευξη θα παραχωρήσει την Τετάρτη στον Α.VE.NA 97.7 (Ράδιο Αλεξάνδρεια) και στην εκπομπή ''Καλημέρα Ημαθία'' (11:00 – 13:00) ο υποψήφιος για την Αλεξάνδρεια, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, Ηλίας Ιακωβίδης. Θα αναπτυχθεί συζήτηση για το κάλεσμα ενίσχυσης και στήριξης του ΚΚΕ, τις θεσεις του κόμματος καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και οι κάτοικοι του δήμου Αλεξάνδρειας.
Φώτο: Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, για την Αλεξάνδρεια, Ηλίας Ιακωβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog