..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Νίκος Σοφιανός: Καμία ανοχή στην πολιτική των διαπραγματευτών με τους εταίρους {Παρέμβαση στο MEGA - Video}


Δείτε τις παρεμβάσεις που έκανε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Κυριακής 11 Γενάρη 2015.
Επισήμανε ότι το ΚΚΕ διεκδικεί με αξιώσεις να είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή και ότι δεν θα δείξει καμία ανοχή στην πολιτική των διαπραγματευτών με τους εταίρους, γιατί παλεύει για ανάκτηση των απωλειών του λαού. 

Επίσης, αναφέρθηκε στις θέσεις του ΚΚΕ για τα πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog