..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δ.Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ θα έδινε το παρών σε κυβέρνηση που θα ζητούσε μονομερή διαγραφή του χρέους {Συνέντευξη στον ΣΚΑΪ}


Δείτε την συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. 

4 σχόλια:

  1. Ο τιτλος ειναι ΛΑΘΟΣ !
    Συμπληρωνει και αλλα ο ΓΓ που συνθετουν την συνολικη προταση του ΚΚΕ : Κοινωνικοποιησεις ,εξοδο απο ιμπεριαλιστικους οργανισμους ,Λαικη Εξουσια ...Σε τετοια κυβερνηση θα συμμετειχε το ΚΚΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα...Yπάρχει καμιά άλλη πολιτική δύναμη (κόμμα) που μιλάει για μονομερή και ολοσχερή διαγραφή του χρέους, ώστε χρειάζετε να βάλουμε κι άλλες θέσεις του ΚΚΕ στον τίτλο; Στην τελική μπορεί να τις αναζητήσει και να τις βρεί οποιοσδήποτε μέσα στο διαδίκτυο. Καλό απόγευμα...

      Διαγραφή
    2. Εντάξει... λείπει μόνο η ένταξη στην Κομεκόν και το Σύμφωνο της Βαρσοβίας

      Διαγραφή
    3. Αν και "μισός" ο τίτλος την ανάρτηση την επισκέφτηκαν 1669 άτομα. Πιστεύω ότι ο τίτλος σε προδιαθέτει για να δεις την ανάρτηση ή όχι. Δεν λέω όμως να είναι παραποιημένος. Νομίζω ότι ο JACOBES2011 σωστά ενήργησε. Με έναν μικρό τίτλο και άλλο τόσο μια μικρή ανάρτηση θα είχε περισσότερη απήχηση από μια μακροσκελή. Πάντως ευχαριστούμε για τις διαπιστώσεις και τις προτάσεις. Πάντα βοηθούν ακόμη και αν δεν συμφωνούμε.

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog