..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Η βαρυσήμαντη δήλωση του ..........κ. Φώτη Κουβέλη!!!!!!


  
                                             ΨΗΦΟΙ        ΠΟΣΟΣΤΟ %

9ο ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     110.8180              1,79%

10ο ΤΕΛΕΙΑ                          109.4710             1,77%

11ο ΛΑΟΣ                               63.6850             1,03%

12ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ          39.4390             0,64%

13ο ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΔΗΜΑΡ         30.0680             0,49%

Μετά την κατάκτηση της 13ης θέσης και εκτός βουλής, πίσω από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ του Βασίλη Λεβέντη, την ΤΕΛΕΙΑ του Απόστολου Γκλέτσου, του ΛΑΟΣ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, βγήκε ο Φώτης Κουβέλης και έσπευσε να εκφράσει τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ για την απρόσκοπτη άσκηση της αστικής διαχείρισης.

 Διεκδίκησε, μάλιστα, μερίδιο της νίκης της Κουμουνδούρου, λέγοντας: «Χαιρετίζουμε την πολιτική αλλαγή, για την πραγματοποίηση της οποίας συμβάλαμε με τη στάση μας».
Και πρόσθεσε: «Η συμπαράταξη "Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά", θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ώστε αυτή να προχωρήσει υπεύθυνα και αξιόπιστα, διατηρώντας σταθερά τη χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία». δήλωσε ότι θα στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση που θα σχηματίσει.

Μετά την παραπάνω δήλωση του κ. Φώτη Κουβέλη, εμείς σκεφτόμαστε την ελληνική παροιμία: 
 
Ελα μ........στον τόπο σου!!!!!!!!!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog