..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

"Πρότυπος βιοκλιματισμός" η λύση για τη θέρμανση των Ελλήνων, η... πρόταση Σαμαρά!!!!!!!


Γιατί, με την Ελλάδα δεν παίζουμε!

Δια χειρός Αλιθέρση

Η ατυχία της κυβέρνησης δεν είναι μόνο ότι εξαναγκάζεται να πάει σε εκλογές, αλλά ότι αυτές οι εκλογές γίνονται χειμώνα. Κι όχι μόνο αυτό. Ένα μεγάλο μέρος της χώρας βρίσκεται στην κατάψυξη. Οι ξυλόσομπες, τα τζάκια και τα μαγκάλια αδυνατούν να ζεστάνουν τους Έλληνες, κι ο παγωμένος ψηφοφόρος, σκέφτονται στο κυβερνητικό στρατόπεδο, δεν ψηφίζει... σωστά!

Η ιδέα, για να περάσει η κυβέρνηση και το σκόπελο του σοβαρού αυτού προβλήματος, ήρθε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δεχτεί ότι δεν θα είναι σε δύο εβδομάδες και πάλι πρωθυπουργός.

«Πρότυπος βιοκλιματισμός» ονομάστηκε από τον ίδιο η επαναστατική αυτή πρότασή του, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από τα στελέχη της ΝΔ, και κρατήθηκε απόλυτη μυστικότητα μήπως και διαρρεύσει στους κυβερνητικούς εταίρους του ΠΑΣΟΚ και την παρουσιάσουν ως δική τους.
Η όλη φιλοσοφία αυτής της πρότασης, εξήγησε ο πρωθυπουργός στα στελέχη του κόμματος, στηρίζεται στη σχετικότητα της αντίληψης του κρύου και του ζεστού. Αν για παράδειγμα, είπε, αυτήν τη στιγμή βγει για δέκα λεπτά έξω από το κτίριο κάποιος από σας και μπει στη συνέχεια μέσα, θα αισθανθεί μια έντονη και ανυπόφορη ζέστη. 


Συνεπώς, οι φτωχοί και οι νεόφτωχοι, που αποτελούν και την κύρια δεξαμενή των ψηφοφόρων μας, θα βγαίνουν έξω από το σπίτι τους, φορώντας ελάχιστα έως καθόλου ρούχα, και στη συνέχεια, όταν μπουν στο σπίτι, θα αισθανθούν μια υπέροχη ζέστη! Όσο περισσότερο χρόνο καθίσουν έξω, τόση μεγαλύτερη ζέστη θα αισθανθούν, όταν μπουν μέσα. Το μέτρο θα αποδώσει τα μέγιστα, αν η έξοδος από την οικία συνοδεύεται και με σουηδική γυμναστική!

Επίσης, η σύμπτυξη των οικογενειών στα σπίτια, που έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, επικουρικά θα βοηθήσει στο μέτρο του "πρότυπου βιοκλιματισμού", με αποτέλεσμα να λύσουμε δια παντός το πρόβλημα της θέρμανσης, να μηδενίσουμε τη δαπάνη των Ελλήνων γι αυτήν και να εξαφανίσουμε την αιθαλομίχλη που προέρχεται από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες!


Τις αμέσως επόμενες μέρες η ΝΔ την επαναστατική αυτή πρόταση του πρωθυπουργού θα την προβάλει με τηλεοπτικό σποτ, ενώ ειδικά φυλλάδια με αναλυτικές οδηγίες θα μοιράζουν οι υποψήφιοι βουλευτές της στις προεκλογικές τους εξορμήσεις!

Γιατί, με την Ελλάδα δεν παίζουμε!

ΥΓ. α) Διαδόσεις, που αποδίδουν την πατρότητα της πρότασης του "πρότυπου βιοκλιματισμού" σε κατώτερο στέλεχος και όχι στον ίδιο τον πρωθυπουργό, δεν ευσταθούν
β) Φημολογείται επίσης ότι οι... καυτές μεταγραφές της κυρίας Γκερέκου και της κυρίας Δούνια έγιναν επικουρικά στον πρότυπο βιοκλιματισμό, αλλά ο γράφων δεν το υιοθετεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog