..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δήμος Πατρέων: Αυτοί είναι οι........κομμουνιστές!!!!!!!!



Κοινωνικά φροντιστήρια για τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Πατρέων.

Συγκεκριμένα, έχει την πρόθεση να λειτουργήσει την απογευματινή βοηθητική ζώνη πρόσθετης εκπαιδευτικής βοήθειας σε μαθητές οικογενειών που έχουν ανάγκη, από τις αρχές Φλεβάρη, δεδομένου ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 130 μαθητές Γυμνασίου και 120 μαθητές Δημοτικού.

Τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι:

- Στο Δημοτικό: Γλώσσα - Μαθηματικά

- Στο Γυμνάσιο: Αρχαία - Μαθηματικά - Έκθεση - Φυσική - Χημεία.

Για την καλύτερη λειτουργία των κοινωνικών φροντιστηρίων ο Δήμος θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 27 Γενάρη στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης συσκέψεις με τους εκπαιδευτικούς που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο ή επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν το έχουν δηλώσει ακόμα.

Οι συναντήσεις θα γίνουν η πρώτη στις 12 μ. και η δεύτερη στις 2 μ.μ., προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί.

Ο δήμος σημειώνει ότι ανταποκρίθηκαν δεκάδες εκπαιδευτικοί εντός του χρονικού περιθωρίου που είχε οριστεί, όμως υπάρχει ανάγκη για περισσότερους χημικούς, φυσικούς και μαθηματικούς, ενώ σε ό,τι αφορά την επιλογή των μαθητών προτεραιότητα στην επιλογή έχουν οι μαθητές των μονογονεϊκών οικογενειών, μελών με ειδικές ανάγκες, ανέργων γονέων και χαμηλού εισοδήματος.
902.gr

1 σχόλιο:

  1. Ενοχλώ ψάχνοντας μια εξήγηση. Εδώ και πάρα πολλές ώρες έχω κάνει νέα ανάρτηση, μα στα φιλικά μπλογκ δεν έχει φτάσει... Πώς και γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ρίξε μια ματιά αν δεν βαριέσαι http://revoltanergosafragos.blogspot.gr/2015/01/25-1-2015.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog