..

Kαι μεις τι περιμένουμε. Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα μας κάνουν; Οι αχόρταγοι κάτι θα μας δώσουν; Ότι οι λύκοι θα μας ταϊσουνε αντί να μας καταβροχθίσουν; Ότι από φιλία θα μας προσκαλέσει η τίγρης να της βγάλουμε τα δόντια; Τέτοια περιμένουμε; (Μπ. Μπρεχτ)

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Προς τους 6.834 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής…στο νομό Ημαθίας!!


Στις εκλογές του Ιούνη του 2012 ήσασταν 7.199 οι ψηφοφόροι της στην Ημαθία. Στις ευρωεκλογές εκτιναχτήκατε στις 10.599. Στις εκλογές του Γενάρη του 2015 φτάσατε στους 6.834. 
Και όλα αυτά μετά τις αποκαλύψεις για το  εγκληματικό ρόλο της νεοναζιστικής οργάνωσης.
 Οι προσωπικές ευθύνες του καθενός από εσάς τεράστιες. 
Δεν ισχύει το «δεν ήξερα». 
Δεν ισχύει η «τυφλή οργή» προς τα «λαμόγια τους πολιτικούς». 

Είναι στους περισσότερους από εσάς συνειδητή επιλογή υπερ ενός «κόμματος» ρατσιστικού, φασιστικού τραμπούκικου και κυρίως «κόμματος» που κάθε άλλο παρά αντισυστημικού είναι.
 «Κόμματος» που γυρνά την ιστορία της χώρας μας στα μαύρα χρόνια της επτάχρονης δικτατορίας, που εκφράζει τον σύγχρονο δοσιλογισμό ντυμένο με «εθνικοπατριωτικές κορώνες». 

Προεκλογικά δουλεύοντας «υπόγεια» ουσιαστικά «αποκοιμίσατε» όσους θα έπρεπε ιδεολογικά-πολιτικά να αντιδράσουν. Το λαϊκό κίνημα τα περιοχής μας και οι φορείς τους θα πρέπει κάποτε να αντιδράσουν. 
Το αυγό του φιδιού όχι μόνο επωάστηκε αλλά και τα νεοναζιστικά αποτελέσματα κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Θα πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι: 
«Τον φασισμό κατάλαβε τον/ δεν θα πεθάνει μόνος/ τσάκισε τον»
η άλλη άποψη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Το ιστολόγιο bellos blogspot.com εκφράζουν απολύτως οι αναρτήσεις που αναφέρουν την υπογραφή bellosblog. Αναρτήσεις άλλων ή αναδημοσιεύσεις ή σχόλια που δημοσιεύονται σ'αυτό το ιστολόγιο, εκφράζουν αυτούς που τα υπογράφουν και όχι απαραίτητα το bellosblog